Toppen av Vigo – 13.11.12

I dag er avreisedag, og vi så oss derfor nødt til å besøke Parque do Castro. Dette er en svær park bygget på og rundt et eldgammelt festningsområde. Ved foten ligger Vigo sentrum, og haugen med festningen tårner så høyt over byen at en kan se alt fra toppen. Hele området er storslagent og vakkert.

Noen bygninger vi passerte på veien. Legg merke til bygget i midten og den artige presenningen/kamufleringen over bygningsarbeidet.

Svein, Tore Andre og Ingrid (midten av bildet) på et spisested like ved festningen.

På toppen. Aldeles nydelig.

Svein på toppen av Vigo. Skjønn utsikt.

Reparatøren var forresten her i dag og installerte en splitter ny «Ray Marine»-VHF. Kapteinen kjøpte dessuten en ny håndholdt VHF også, da vi har hatt problemer med begge. Det har vært en god dag, men nå er det på tide å forlate Spania og dra videre. Vi har tenkt å seile samtidig med ARC-en og følge dem et stykke over Atlanterhavet, da dette er tryggere enn å seile et såpass langt strekk mutters alene. Vi må derfor være på Kanariøyene til 25. november. Det betyr at vi har litt dårlig tid, og må komme oss lenger sør raskest mulig. Neste stopp er Cascais i Portugal, og vi kaster loss allerede i kveld.

– Anka

Legg igjen en kommentar